Najboljša kakovost domače pridelave

Pridelujemo slovensko

Pri našem delu nas vodijo ljubezen do narave, temeljito poznavanje zemlje in seveda razumevanje potreb naših strank. Na kmetiji Klobasa zato sadje in zelenjavo gojimo na naravi prijazen način, kar nam omogoča, da vam lahko ponudimo le najboljše in najbolj zdravo.

“Če uživaš pri tem, kar delaš, čas hitreje teče in te tudi nekam pripelje”

Žiga Klobasa, vodja pridelave

Naravi prijazno

Postopki

image
01
Izbira semen
Naravi prijazna in trajnostna pridelava se prične pri izbiri semen. Na kmetiji Klobasa tako izbiramo zgolj najbolj kakovostna ekološko pridelana semena in sadike, ki predstavljajo odličen temelj za nadaljevanje naravi prijazne pridelave.
image
02
Naravi prijazna pridelava
Pri pridelavi sadja in zelenjave uporabljamo le najbolj kakovostna organska gnojila, naša posebnost pa je tudi skrb za biotsko raznovrstnost žuželk, s čimer spodbujamo razvoj naravnih ekosistemov in ohranjamo neoporečnost naših pridelkov.
image
03
Ročno pobiranje
Vsi naši pridelki so ročno obrani, s čimer nadaljujemo ljubeč odnos do narave. Vsak kos sadja in zelenjave je tako ročno pregledan in skrbno položen v zabojčke, da se prepreči poškodbe.
image
04
Sveže na naših policah
Vsa naša hrana je sveže nabrana v času optimalne zrelosti in še isti dan odpremljena kupcem. S tem zagotavljamo svežino in neprekosljiv okus, poln vitaminov.

Naša ekipa

Vodja pridelave na kmetiji Klobasa, ki spletno trgovino oskrbuje s svežim in naravno pridelanim sadjem in zelenjavo. Strasten zagovornik poštenega dela in velik ljubitelj narave.

Kot direktorica podjetja Bioplant d.o.o. je odgovorna za zadovoljstvo zaposlenih in da delo poteka gladko in zapletov.

Upravljavec s spletno trgovino www.bioplant.si in skrbnik ključnih kupcev. Z veseljem vam bo pomagal napolniti košarico z najbolj primernimi izdelki.

V naši spletni trgovini najdete vse potrebno za lastno pridelavo vrtnin – vse od semen in sadik pa do opreme, orodja in gnojil ter sredstev za opraševanje. Naša največja strast pa ostaja oskrbovanje naših kupcev s svežim sezonskim sadjem in zelenjavo, ki jih pridelujemo na naravi prijazen način.