Nova MAP

Nova MAP

52.56 

Nova MAP 12-61-0, monoamonijev fosfat je idealen za uporabo v začetni fazi rasti vseh pridelkov, neposredno pred in po zasaditvi in ??sajenju / presajanju.

44 na zalogi

SKU: 00080 Kategoriji: ,

Nova MAP 12-61-0, monoamonijev fosfat je idealen za uporabo v začetni fazi rasti vseh pridelkov, neposredno pred in po zasaditvi in ??sajenju / presajanju.

Nova MAP je belkast kristaliničen prašek brez klorida in natrija. To je idealno gnojilo za povečanje razpoložljivosti tal-fosforja, zlasti v apnenčastih tleh. Nova MAP sestoji iz visoke čistosti hranil in brez ostankov ali kontaminantov.
– Visoko učinkovit fosfor kot fosfat (H 2 PO 4 -), ki spodbuja hitro absorpcijo rastline
– Nova MAP zagotavlja učinek zakisljevanja na talno raztopino, ki spodbuja topnost fosforja in mikrohranil.
– Dobro topno in hitro raztapljanje.
– Izdelek visoke čistosti, brez ostankov ali onesnaževalcev

Navodila za uporabo:
Nova MAP se lahko uporablja pri plodovitem večini pridelkov v vseh rastnih fazah. Uporablja se lahko zlasti v zgodnjih fazah rasti rastlin, da bi spodbudil optimalen razvoj koreninskega sistema, kot tudi na stopnjah cvetenja in sadja. Produkta ne mešajte s produkti, ki vsebujejo kalcij (npr. Nova kalcija).
Mešanje izdelka z izdelki na osnovi magnezija (npr. Nova Mag-S, Nova MagPhos in Nova Quick-Mg) je potrebno še posebej previdno! Njihova združljivost je odvisna od kakovosti ph in vode! Preden jih premešamo v velikih količinah, je potreben majhen test!
1. Nova MAP ima visoko vsebnost hranil v obeh fosforjih (P2O5) in dušiku (NH4). Izdelek je idealna osnova za program oploditve. Nova MAP se lahko uporablja kot edini vir fosforja za celoten cikel posevkov.

2. Ponavadi se Nova MAP uporablja v kombinaciji z enim samim gnojilom, kot je Nova ferti-K ali drugim enojnim gnojilom, kot je amonijev nitrat ali sečnina. Z različno hitrostjo Nove MAP v raztopini dobimo pravo ravnotežje med dušikom, fosforjem in kalijem.

3. Nova MAP je še posebej primerna v obdobju rasti, ko je treba vzpostaviti koreninsko ustanovo. Dovolj oskrba s fosforjem za transplantate in pridelke, ki morajo ustvariti koreninski sistem, je ključnega pomena za dober začetek. Nova MAP je izdelek, ki popolnoma zažene proizvodnjo.

4. Fosfor v Novem MAP-ju se lahko uporablja tudi za preprečevanje plodov pri prekinitvi plodov, npr. pri meloni. V tej fazi je ključnega pomena dovolj P-oskrbe. Nova MAP se lahko vključi v program gnojil, da se sproži cvetenje, zato je potreba po fosforju v fazi razvoja faze izpolnjena.

5. pH Nove MAP je 4,5 (pri 1% raztopini), zato kisla substrata, na kateri se goji. Tako je Nova MAP idealno fosforno gnojilo v alkalnih tleh.

Dodatne informacije

Teža 26 kg

Sorodni izdelki

x
X