Kalijev klorid

Kalijev klorid

20.81 

Select KCl kvalitetno, popolnoma topno, ekonomično, prosto-tekoče kalijevo gnojilo za namakanje. Pri uporabi na namakanju na odprtem polju, Select KCl lahko nadomesti kalijev nitrat. To zmanjšuje kopičenje nitratov v tleh in daje uporabniku dobro vrednost za denar.

SKU: 00082 Kategoriji: ,

Select KCl kvalitetno, popolnoma topno, ekonomično, prosto-tekoče kalijevo gnojilo za namakanje. Pri uporabi na namakanju na odprtem polju, Select KCl lahko nadomesti kalijev nitrat. To zmanjšuje kopičenje nitratov v tleh in daje uporabniku dobro vrednost za denar.

Idealno gnojilo za fertigacijo, kadar ima namakalna voda vrednost EC manj kot 0,6 mS / cm.
Z 330 g / l (pri 20 ° C), lahko izbere KCI imenujejo enega izmed najboljših virov topnega KCl na voljo po vsem svetu.
Kalij, ki ga vsebuje Izberi KCl, vsebuje manjše količine težkih kovin.
Uporablja se lahko za pridelke, kjer se opravlja fertigacija.
Edinstveni viri iz Mrtvega morja zagotavljajo čistost sestavin Select KCl.
Zahvaljujoč svojemu viru, Select KCl je certificiran v Izraelu kot organsko gnojilo. Ni drugih organskih certifikatov za Select KCl.

Kdaj je izbira KCl priporočena kot vir kalija?

Ko gre za namakanje na prostem.
Kadar je vrednost vode za namakanje ES manjša od 0,6 mS / cm.
Ko želimo izboljšati okus sadja in ko pridelki prenašajo / potrebujejo kloride.
Kadar je potrebno povečati vrednost / slanost ES (npr. Spodbuditi generativno rast).
Ko je potrebno zmanjšati stroške gnojila.
Ko je potrebno zmanjšati vnos nitratov (npr. Na območjih, občutljivih na NO3).

Kdaj ni priporočljivo uporabljati Select KCl?

Pri pridelavi na klor občutljivih pridelkov v tveganih pogojih.
V primerih, ko je uporaba kloridov omejena / prepovedana
Kadar okoliščine zahtevajo program gnojenja z nižjo EC, če je pridelek občutljiv na sol ali če je EC vode za namakanje visoka.

Kloridno občutljive kulture: sladkorna pesa, krma, zelena, kokosovo olje.
Kulture, ki prenašajo kloride: žita, koruza, oljna repica, šparglje, zelje, piškoti, palmovo olje, riž, banana, bombaž.
Kulture, ki delno prenašajo kloride: sončnično, vinsko grozdje, kost, ribez, krompir, paradižnik, korenje, kaša, kivi, kava, ananas.
Občutljive kloridne rastline: mladi krompir, jagode, paprika, fižol, melone, čebula, solate, češnje.

Dodatne informacije

Teža 26 kg

Sorodni izdelki

x
X