domače jagode
Vsako jutro sveže in domače jagode

Vsi se včasih radi posladkamo z odličnimi sladkimi jagodami. Vendar pa je dandanes težko dobiti domače jagode kakovostne pridelave. Za to bi bil po navadi potreben obisk kakšnega lokalnega kmečkega trga, kjer se prodajajo sveže jagode, za kar pa nekateri preprosto nimamo dovolj časa in tako naše želje po jagodah ostanejo neizpolnjene. Prodaja jagod sicer poteka tudi v trgovinah, vendar pa so te velikokrat slabše kakovosti, kot so domače jagode.

Na srečo pa imamo za vas odlično rešitev. Pri nas se ukvarjamo s pridelavo in prodajo svežih jagod, ki vam jih lahko tudi dostavimo povsod po Dolenjski regiji, po dogovoru pa lahko dostavljamo tudi drugod po Sloveniji. Jagode gojimo z ljubeznijo in vanje vlagamo veliko časa in truda. Vsako jutro so sveže in skrbno obrane, preden te dostavimo naokoli. Tako lahko sedaj vsak dan domače jagode uživate, ne da bi morali za to zapustiti udobje svojega doma.

Kakovostno in skrbno pridelane jagode

Jagode pridelujemo na povsem naraven način brez uporabe umetnih gnojil, tako da so te povsem naravne kakovosti. Posajene so v skrbno izbrano zemljo, kjer jim nudimo kar najboljše pogoje za uspešno rast. Ena izmed zanimivosti naše vzgoje jagod je, da nam le te oprašujejo čmrlji in druge žuželke, kar jim prinese biotsko raznovrstnost. Tudi za zemljo, v kateri so jagode posajene, odlično skrbimo skozi celo leto. Skrb za naravo nam je namreč prav tako pomembna kot vzgoja jagod, saj zdrava narava pomeni zdrav pridelek. Zadnja trditev pa je dejstvo, ki se ga zaveda vsak kmet.

V samo pridelavo in vzgojo naših pridelkov celo leto vlagamo veliko truda in ljubezni, da so naše domače jagode med sezono kar najboljše kakovosti. Vzgoja jagod nam je v velik ponos in v pridelavi le teh izredno uživamo. Sveže jagode pridelujemo na naravi prijazen način brez umetnih gnojil in škropil.

Rezultat takšne skrbne vzgoje polne ljubezni pa so seveda odlične domače jagode, s katerimi se lahko posladkate vi. Te zelo skrbno in ročno obiramo vsako jutro pred dostavami, ter poskrbimo, da so te kar najbolj primerne za vas in vaš užitek. Prav tako kot nam je pomembna pridelava kakovostnih pridelkov in prodaja jagod, nam je pomemben tudi sam odnos do vas strank. Zaradi vas vlagamo toliko truda v gojenje in pridelavo svežih jagod. Zadovoljstvo strank nam je seveda zelo pomembno in razlog, da vsako leto vztrajamo s pridelavo jagod.

domače jagode

Dostava na vašo lokacijo

Kot je bilo že omenjeno, prodaja jagod ni vse, kar vam ponujamo. Vsako jutro naberemo sveže, zrele jagode, zapakirane v košarice po približno 0,5 kg, ki vam jih nato dostavimo na dom kjerkoli po Dolenjski regiji. Po potrebi pa se lahko tudi dogovorimo za dostavo drugod po Sloveniji. S tem lahko lepo razveselite vaše najbližje in se z njimi posladkate z jagodami. Prodaja jagod je nekaj, s čimer se ukvarjamo že vrsto let in zato poznamo najboljše načine kakovostne pridelave. Ne dovolimo si vam dostaviti pridelka, za katerega ne menimo, da je vreden vas in vašega užitka. Zato pri nas pridobite kar najboljše domače jagode, s katerimi se lahko posladkate.

Uspešna prodaja jagod zahteva od posameznika veliko truda in časa, saj seveda stranke zahtevajo le najboljše domače jagode. To, da pa se takšne jagode da gojiti vsako leto na povsem naraven način, pa pri nas dokazujemo že dolgo časa. Vsako leto imamo za vas pripravljene najboljše jagode, ki smo jih skrbno izbrali in dostavili k vam prav tisto jutro. Sedaj lahko uživate v okusnih, sladkih jagodah domače pridelave, ki so bile vam dostavljene kar na dom. Lahko pa so tudi sladko darilo za vaše otroke ali bližnje.